Novi Sad i novi osmeh

Prosmile nudi usluge dentalnog turizma svima koji žele da spoje lepo i korisno. Nakon samo deset dana, najviše dve posete i uštede do 70% na stomatološke usluge, organizujemo dentalno putovanje za sve one koji bi da se odmore i dobiju novi osmeh!

Naša privatna ordinacija beleži tradiciju dugu 24 godine, zajedno sa 7000 zadovoljnih pacijenata. Od 2013. godine, dr Ivan Ćuzović je na čelu tima profesionalaca okupljenih u Prosmile tim, čija je jedina briga – briga o vašem osmehu. Tu smo za sve one koji su imali neprijatno iskustvo u prošlosti i cilj nam je da učinimo da vaše dentalno putovanje bude jedno prijatno iskustvo i nadamo se da će upravo Prosmile tim biti vaš najbolji prijatelj tokom boravka u Novom sadu.

Šta treba da znam i kako da se prijavim za dentalno putovanje?

Komunikacija između pacijenata i stomatološke ordinacije je znatno olakšana time što u Prosmile ordinaciji svi doktori govore engleski ili nemački jezik. Za pacijente koji govore druge jezike obezbeđeni su profesionalni prevodioci. Praksa u dentalnom turizmu je da pacijent prvo iznese problem i da upozna doktore sa svojim potrebama, a da zatim nakon urađenog OPT snimka obe vilice, dobije svoju analizu slučaja, kao i orijentacioni plan lečenja. Pacijenti se danas vrlo brzo informišu o intervenciji koju treba da urade, vremenskom trajanju lečenja, broju potrebnih dolazaka i ceni navedenih usluga. Na osnovu predočenog plana i iznetih informacija, pacijent može da donese odluku o prihvatanju opisanih stomatoloških usluga i lečenja zuba.

Koristeći kontakt formu na našem sajtu, opišite nam svoj problem koji želite da rešite. Putem emaila – office@prosmile.rs pošaljite nam OPT snimak svih vaših zuba, koji nije stariji od 6 meseci. Nakon dobijenog uputa, naš tim će vas kontaktirati sa predlogom i planom kako da rešite problem, kao i sa okvirnom cenom usluga.
Nakon dogovora o uslovima, prelazimo na najbitniji korak – organizovanja vašeg dentalnog putovanja!

Šta obuhvata dentalni paket?

  • Besplatno savetovanje pre početka terapije
  • Profesionalnog prevodioca
  • Vrhunski kvalitet usluga
  • Garanciju na stomatološke radove
  • Prevoz sa aerodroma, železničke ili autobuske stanice
  • Besplatan smeštaj
  • Povratak kući sa blistavim osmehom
  • Lični vodič